WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisorica pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisorica pentru Mos Craciun

noiembrie 23, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: Chivuta si Iliuta

Draga Mos Craciun,

Ma numesc Iliuta Trif , locuiesc in com. Danes, nr. 444, jud. Mures, am 8 ani, sunt in clasa a II-a. Stiu ca in fiecare an ne aduci multe daruri si noi iti pregatim cantece si colinzi.

Si in acest an ne pregatim, inca de pe acum, sa te primim cum se cuvine . Eu am fost cuminte anul acesta, desi mami nu prea este de acord tot timpul cu mine. Mai fac si nazbatii ca doar sunt copil, nu?

Pentru anul acesta te rog sa-mi aduci si mie daruri printre care cel mai mult imi doresc o jucarie de la desene animate BEN 10 4″, o masina de teren militara radiocomandata (cum am vazut eu intr-o revista de la Metro) , ceva dulciuri (oua Kinder cu surprize) si ce mai crezi tu ca merit.

Iti multumesc inca de pe acum si sa nu uiti de mine. Incerc sa fiu cuminte pana vii, dar mai fa-i si pe cei mari sa nu vada toate nazdravaniile mele, lasa ca si altii au facut si uite ca sunt mari si destepti. A, era sa uit sa mai trimiti si la mami, la buni si la mosu cadouri ca ei au grija de mine si de surioara mea.

Cu drag, Iliuta


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.