WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisorica pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisorica pentru Mos Craciun

noiembrie 23, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mosule,   As dori sa incep prin a-ti spune ca am incercat sa fiu cuminte tot acest an, desi uneori mai fac cate ceva, ca sunt si eu copil, iar tu stii mai bine ca oricine ca copii raman tot copii si nu exista unul care sa nu faca cate o boroboatza.

Deci cred ca ar trebui sa incep sa insir lista mea de cadouri fara sa mai prelungesc motivele pentru care cred ca le-as merita, pentru ca tu stii cat de cuminte a fost fiecare.

  De Craciun mi-as dori foate mult sa imi aduci o JUCARIE DE PLUS mare pentru ca nu am frati sau surori si uneori am simt singura, as mai continua lista cu MULTE CIOCOLATI, dar totusi nu prea multe pentru ca nu imi place sa-l vizitez pe nenea doctor:(…as mai indrazni sa-ti cer un singur lucru, anume sa se simta MAGIA CRACIUNULUI ca in fiecare an in familia mea.

                         Cu drag si cu speranta ca imi vei aduce ce ti-am cerut,

                                                                             Cristinutza.

Sat Var, jud. Salaj


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.